Organiseer een actie voor Music For Life en ontvang eeuwige dankbaarheid

Een aangename thuis: dat is wat wij willen creëren voor onze bewoners. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Zet jij straks een De Warmste Week-actie op touw voor De Valier?

Wat voor actie kan je organiseren?

Letterlijk alles is mogelijk. Maar wat je ook bedenkt, plan je actie goed. Neem nu de traditionele koeken- of wafelbak. Je kan het kleinschalig aanpakken en thuis een stapel wafels bakken, om die nadien in jouw straat te verkopen, zonder aankondiging. Of je ziet het wat groter: je palmt op een zotte zondagnamiddag de refter van de plaatselijke school in, spreekt een paar vrienden aan en bakt voor het hele dorp, met koffies en chocorummekes erbij. De opbrengst zal dan natuurlijk veel groter zijn, maar je zal ook meer promotie moeten maken voor je actie (maak gerust gebruik van ons promomateriaal).

Hoe registreer je je actie?

Dat doe je officieel op www.dewarmsteweek.be.

Wanneer kan je een actie organiseren?

Dat kan nu al. Dus je hoeft helemaal niet te wachten tot de Warmste Week in december. Je registreert je actie van zodra je plan concreet is op www.dewarmsteweek.be (en ten laatste op 23 december 2019 om middernacht).

Hoe kies je een goed doel?

Da’s simpel. Wanneer je je actie registreert op de site van De Warmste Week, selecteer je De Valier in de lijst met goede doelen.

Hoe vraag je promomateriaal aan?

Wij hebben enkele standaarditems gecreëerd om jou op weg te helpen. Je kan ze hier vrij downloaden:

Wil je wat hulp bij het opmaken van een raamaffiche op A4- of A3-formaat?
Wil je de aandacht trekken op je event met ballonnen? Wil je folders van De Valier uitdelen op je event? Stuur dan een mailtje naar steun@devalier.be.
Samen met onze hoofdsponsor Comith kijken we wat we kunnen doen.

Wat doe je met het ingezamelde geld?

Je kan de opbrengst van je actie niet rechtstreeks aan De Valier overmaken, wel via www.dewarmsteweek.be. Log in op je persoonlijk dashboard daar, selecteer je actie en klik door op ‘mijn betaling’. Begin januari 2020 zorgt De Koning Boudewijnstichting ervoor dat het geld van jouw actie goed terecht komt bij De Valier.

Wat doet De Valier met jouw geld?

Het comfort en de leefsituatie van de bewoners verbeteren. We hebben al een fietsparcours aangelegd, een fietsenstalling gebouwd, en vorig jaar nog kochten we tuinmeubelen met de 6.000 euro die tal van sympathisanten samen schonken aan De Valier. We houden je persoonlijk op de hoogte van wat we met de opbrengst van de Warmste Week 2019 gaan doen.

Krijg je een fiscaal attest als je een actie hebt georganiseerd?

Neen. De opbrengsten van ‘De Warmste Week’-acties geven nooit recht op een fiscaal attest.

Hoe maak je kans op een bezoekje van acteurs Mats Vandroogenbroeck of Tania Van der Sanden?

Door een originele actie te bedenken. We bekijken regelmatig de nieuw geregistreerde acties die De Valier selecteerden als goed doel via www.dewarmsteweek.be. Als er voor Mats of Tania eentje uitspringt met een hoog fungehalte of originele aha-factor, dan maken ze graag wat tijd vrij om die actie persoonlijk te komen steunen. Heb je trouwens hun filmpje al gezien dat ze hierover belangeloos maakten voor ons?